Quickscan

Een helder inzicht in uw verzorgingsgebied.

Wat voor informatie krijgt u met de Quickscan?

  • Inzicht in de socio-demografische opbouw van uw verzorgingsgebied
  • De grootte van de marktvraag (consumptieve besteding) in uw branche
  • Duidelijk concurrentie overzicht 

Met behulp van onze tool, de Quickscan, ziet u een handomdraai alle demografische voors en tegens van de vestigingslocatie. Het helpt u een juiste potentie inschatting van de vestiging te maken. 

Een alternatieve wijze om deze informatie te achterhalen is zelf het internet af te speuren naar betrouwbare informatie. Dat neemt meestal veel tijd in beslag. Een veel effectievere manier is het gebruiken van de Quickscan. U weet al binnen 1 minuut waar u aan toe bent! Via onderstaande video ziet u hoe gemakkelijk dit gaat:

Hoe werkt de Quickscan?

Neem direct contact op!

De voordelen van een Quickscan bij MCR Retailminds

De Quickscan is een snelle en effectieve manier om belangrijke omgevingsinformatie over uw (nieuwe) vestiging te weten te komen. De tool geeft u als franchisenemer of franchisegever direct inzicht in het potentieel van een bepaalde locatie. In plaats van zelf op zoek te moeten gaan, staat alle informatie overzichtelijk weergegeven op uw scherm. 

MCR Retailminds is een autoriteit op het gebied van groei- en vestigingsvraagstukken en segmentatie- en haalbaarheidsstudies. 

Wilt u meer weten? Bel 085-1117061 of vul het contactformulier in.

Gratis demo en cursus online applicaties

Bij elke online applicatie hoort een gratis demo en cursus. Wij leggen u graag helder uit hoe onze tools werken, met als doel dat u zelf uw locatieonderzoek zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Uiteraard kunt u ons na de cursus zo vaak u wenst bellen om advies in de tool of voor uw locatieonderzoek.

Vraag naar meer informatie ▸
Scroll naar boven